Dostava • Dostava unutar Hrvatske (uključujući otoke)

  Dostava robe je besplatna za vrijednost iznad 700 kn za područje Hrvatske, a ispod te vrijednosti cijena dostave je 29 kn. Ukoliko plaćate gotovinom, možete platiti dostavljaču i to ne poskupljuje konačnu cijenu.

  Robu šaljemo kurirskom službom do Vaših vratiju, a najčešće se dostavlja Overseas i to u vremenu od 8 do 16 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme kada će dostava biti izvršena, jer ono ovisi o rasporedu kurirske službe, no ukoliko imate posebne želje u vezi dostave svakako ćemo Vam pokušati izaći u susret.

  Dostava van granica Hrvatske

  Dostava u zemlje van Hrvatske se naplaćuje bez obzira na iznos kupnje, a vršimo je u sve zemlje koje pokriva Hrvatska pošta (preko koje vršimo dostavu). Cijene dostave za Srbiju, BiH, Crnu goru i Srbiju su:

  - paket do 26-30 kg težine 550 kn
  - paket do 21-25 kg težine 450 kn
  - paket do 16-20 kg težine 350 kn
  - paket do 11-15 kg težine 300 kn
  - paket do 6-10 kg težine 250 kn
  - paket do 3-5 kg težine 200 kn
  - paket do 2 kg težine 120 kn

  Za izračun cijene dostave u druge zemlje kliknite na online kalkulator Hrvatske pošte ili kurirske službe InTime (može biti povoljnije za neke težine i destinacije).

  Napomena: po primitku pošiljke možete biti terećeni za carinu i papirologiju ovisno o vrijednosti i zakonima države u kojoj primate paket. Te troškove ne pokrivamo i za njih ne možemo odgovarati, pa Vas molimo da se prethodno o tome raspitate u nadležnim službama kako ne bi bilo nesporazuma pri prijemu pošiljke.