Uvjeti prodaje

 • Pravne odredbe
  Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Ronis d.o.o., Josipa Kozarca 1/A, 40000 Čakovec, Hrvatska (Croatia) te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web trgovina. M SAN ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

  Ronis se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 128-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. Ronis se ne može smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine ili propusta djelatnika Ronis.

  Ronis ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta računalnom i elektroničkom opremom moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Ronis se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.

  Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte veleprodaju Ronis.

  U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, djelatnici veleprodaje Ronis će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu.

  Ronis zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

  Registracija na ovim Web stranicama moguće je samo putem veleprodajnog predstavnika te ste njome u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete korištenja usluge Web trgovine Ronis.

  Jamstvo privatnosti
  Mi u Ronisu obavezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

  Svi djelatnici Ronisa i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

  Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

  Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Ronisa čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Ronisa kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Web trgovine.

  Ronis jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine Ronis neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

  Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Ronis može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.